De Goudse Schouwburg begint met Troje!

mainImage
De Goudse Schouwburg begint met Troje!

Bij De Goudse Schouwburg zijn ze er weer klaar voor. Het begin van theaterseizoen 2018-2019 staat voor de deur. De kick-off wordt gedaan door De Theaterbakkerheij! Na het ongekende succes van ‘De Titanic’ brengt De Theaterbakkerheij in samenwerking met De Goudse Schouwburg ‘TROJE!’, een semiprofessionele muziektheaterproductie met een cast van maar liefst 83 spelers en een live band. Te zien op 21, 22, 23, 28 en 29 september in de Goudse Schouwburg.

https://www.facebook.com/theaterbakkerheij/videos/294669291130657/UzpfSTEwMDAwMTQ5NzU2MDQ1MjozMDYwNjExMjk0OTk0MTQ6MTA6MDoxNTM4Mzc3MTk5OjU0MDI2NjM4MDM4MDk5MTAxODM/?hc_ref=ARTtfHdLUy4KTh-LOT5DecPn_bW8AT_nwUXC6-t5YzGw47WHVZ38_wHX_a_1D3QLgaU&fref=nf&__xts__[0]=68.ARAiHHLjQQ1xQsQ2Uh49H2WTNbI53lGzHulQREdxWv3tjAZoJ2UZvJYNq-fvlOqQLz69SEbvNfTbe9DXpuTaK1eBiLWzRNtJN_ZFUocHQbcXGasTzTDr1OIEY56CUcg_fo3BUyjMFIq_AjKYcji5H7pv-0NE82xqM5NLlBiOuk_H5feHE_-xfg&__tn__=C-R

,,Zelfs Joep, Jochem of Najib of Joop van de Ende deden het nog niet eerder: 17 dagen lang is De Goudse Schouwburg het terrein van de Theaterbakkerheij! De zes trailers aan decor zijn opgebouwd. Licht en geluid aan het ophangen. Zin in! Laatste kans om te zien, vanaf 21 september tot 29 september!", aldus John de Heij.

Zie ook goudsdagblad.nl/stormloop-op-troje

Zie ook goudsdagblad.nl/vier-nominaties-amateur-musical-award-voor-troje

8249 bestelbonnen
In de aanloop naar het nieuwe seizoen zijn er al veel kaarten verkocht voor de komende voorstellingen. Er werden maar liefst 8249 bestelbonnen ingeleverd. Het kassapersoneel van De Goudse Schouwburg was even druk met het verwerken van de bestellingen, maar al even weet een ieder waarvoor ze zijn in- of uitgeloot!Bij het verwerken van de bestellingen kwam de Goudse Schouwburg een aantal uitschieters tegen. Zo is er één voorstelling zó ongelooflijk vaak aangevraagd, dat de zaal maar liefst 10 keer gevuld had kunnen worden. En hij komt toch echt maar één keer naar Gouda; de Rotterdamse cabaretier Patrick Laureij. Laureij treedt zaterdag 16 maart 2019 op in de Kleine zaal van de schouwburg. PR medewerkster Sharon den Hollander: ,,We hebben het zeker geprobeerd, maar momenteel kan zijn voorstelling helaas niet worden bijgeboekt. Degenen die voor zijn programma ‘Nederlands Hoop’ worden ingeloot, kunnen zichzelf dus ontzettend gelukkig prijzen!"

Als de schouwburg kijkt naar het meest aantal aangevraagde kaarten, dan staat de Edwin Evers Band dit seizoen bovenaan: er zijn 2694 kaarten besteld. Op een mooie 2e plek staat Youp van ’t Hek met 2539 bestelde kaarten. Zij staan beiden drie avonden in de Grote zaal van De Goudse Schouwburg.

Er zijn meer voorstellingen veelvuldig aangevraagd en daarvoor doet programmeur momenteel heel erg zijn best om ze bij te kunnen boeken.

Losse Kaartverkoop
Er is nog altijd een kans om kaarten te bemachtigen voor de (populaire) voorstellingen in de Grote zaal. Zeker voor de kaarten voor de zijbalkons (3e rang).

Zie www.goudseschouwburg.nl voor meer informatie hierover.


Foto: Digitaal Dagblad