De Fabeltjeskrant... voor grote en kleine kijkbuiskinderen

mainImage
De Fabeltjeskrant... voor grote en kleine kijkbuiskinderen

In het Grote Dierenbos is er altijd wel wat te beleven. Zowel voor de kinderen als de grote kijkbuiskinderen... En mooi is dat we de verhalen en de belevenissen weer terug kunnen lezen en kijken in De Fabeltjeskrant. En De Fabeltjeskrant is weer na te lezen en te zien in Cinema Gouda.

Wat denk je van dit avontuur? De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

https://www.youtube.com/watch?v=XUHiyZeJ_GESpeelduur: 76 minuten

Genre: Animatie, Familiefilm

Cast: Georgina Verbaan, Elsje Scherjon, Armin van Buuren, Richard Groenendijk en Loes Luca

Regie: Freek Quartier, Jens Møller

Officiële website: www.defabeltjeskrant.com

De Kleuterbios in Cinema Gouda is speciaal voor de allerkleinste met een beetje zaallicht en het geluid iets zachter. Tickets € 6,50


Dus oogjes open en snaveltjes toe... Kijk lekker...


Foto: Digitaal Dagblad