Culifeest Gouda staat weer op het menu

mainImage
Culifeest Gouda staat weer op het menu

Het jaarlijkse Culifeest Gouda staat weer op het menu. En wel voor donderdag 6 en vrijdag 7 september. Dit jaar weer op een nieuwe locatie. Na jaren in het Houtmansplantsoen te hebben gebivakkeerd, de wielerbaan van het Goudse Hout en GOUDasfalt te hebben aangedaan, strijkt Culifeest nu neer op het terrein van de voormalige Golfclub IJsselweide, aan de Sluisdijk 15.


Business avond
Culifeest start traditioneel met de Business avond: donderdag van 18 tot 23u00. Het culinaire gedeelte van de Business Night bestaat uit een Walking Diner met gerechten, bereid door de koks van Viejee's, Restaurant Bij Ons, Restaurant ’t Vaantje, Sligro en Kamphuisen Eet & Drinklokaal. Daarna is er gelegenheid om te genieten van heerlijke kazen, bonbons en koffie, verzorgd door het Gouds Kaashuis, Chocolade Atelier Puur en koffie van de Koffiefabriek. Trek in een sigaar? De Cigar Bus (Marco van de Horst) heeft de mooiste handgemaakte sigaren uit het Caribisch gebied en een ruim assortiment Nederlandse sigaren. Muziek is er van DJ Kevin en Mr. Saxo P-Air.

Culi Friday
Culifeest wordt vrijdag afgesloten met Culi Friday, van 17u30 tot 00u00.  The Red Piano Show met alle grote piano-bar hits komt hiervoor naar Gouda. Nieuw dit jaar is de Cocktailbar, verzorgd door de nieuwe Goudse horecazaak Dependance. Anders dan andere jaren is de entree deze avond gratis.


Voor meer info: www.culifeestgouda.nl


Foto: Digitaal Dagblad