Chillen in Rabobank Corner op Riverdale

mainImage
Chillen in Rabobank Corner op Riverdale

Het terrein van GOUDasfalt biedt de bezoekers van het Riverdale Festival komende zaterdag het ultieme festivalgevoel in een intieme setting.

Omgeven door water, een strand en veel groen heb je een perfect uitzicht op de mainstage en second stage.

Maar pas op! Het wordt warm. De voorspelling is dat de temperaturen naar de 27 graden oplopen. De gevoelstemperatuur in de hossende massa ligt aanzienlijk hoger.

De hele dag dus de zon op je bol, knallen in de main area op house en techno en in de second area gaan de voetjes van de vloer op de genres urban, hip hop en R&B. En af en toe bijdrinken en bijvoeren is dan wel gewenst. Dat kan bij een van de vele tentjes op het sfeervol ingerichte foodplein!
Ben je dat allemaal echt even zat, of wil je gewoon even lekker bijkomen en rustig bijpraten met je vrienden en vriendinnen, dan ben je van harte welkom in de Rabobank Chill Corner op het festivalterrein.

De Rabobank chill-plek is ingericht met heerlijk (oranje) zitzakken om in weg te zakken. Ook is daar een mogelijkheid om je mobiel op te laden in een ‘mobiel oplaadstation’. En dat is natuurlijk verrekte handig om met je mobiel standby te blijven. Om bijvoorbeeld het nieuws van Gouds Dagblad op de voet te kunnen blijven volgen.
Foto: Digitaal Dagblad