Cabaretier Patrick Laureij kan schouwburg wel 10x vullen

mainImage
Cabaretier Patrick Laureij kan schouwburg wel 10x vullen

De deadline is geweest; alle bestellingen zijn gedaan en er zijn 8249 bestelbonnen ingeleverd. Het kassapersoneel van De Goudse Schouwburg is momenteel druk met het verwerken van de bestellingen en begin volgende week gaat de loting van start. Vanaf 1 juni weet iedereen waarvoor ze zijn in- of uitgeloot!

Bij het verwerken van de bestellingen kwam de Goudse Schouwburg een aantal uitschieters tegen. Zo is er één voorstelling zó ongelooflijk vaak aangevraagd, dat de zaal maar liefst 10 keer gevuld had kunnen worden. En hij komt toch echt maar één keer naar Gouda; de Rotterdamse cabaretier Patrick Laureij. Laureij treedt zaterdag 16 maart 2019 op in de Kleine zaal van de schouwburg. PR medewerkster Sharon den Hollander: ,,We hebben het zeker geprobeerd, maar momenteel kan zijn voorstelling helaas niet worden bijgeboekt. Degenen die voor zijn programma ‘Nederlands Hoop’ worden ingeloot, kunnen zichzelf dus ontzettend gelukkig prijzen!"

Als de schouwburg kijkt naar het meest aantal aangevraagde kaarten, dan staat de Edwin Evers Band dit seizoen bovenaan: er zijn 2694 kaarten besteld. Op een mooie 2e plek staat Youp van ’t Hek met 2539 bestelde kaarten. Zij staan beiden 3 avonden in de Grote zaal van De Goudse Schouwburg.

Er zijn meer voorstellingen veelvuldig aangevraagd en daarvoor doet programmeur Paul Stolwijk momenteel heel erg zijn best om ze bij te kunnen boeken.

Losse Kaartverkoop
Er is nog altijd een kans om kaarten te bemachtigen voor de populaire voorstellingen in de Grote zaal, want de kaarten op de zijbalkons (3e rang) gaan pas op vrijdag 8 juni om 09.00 uur voor het eerst in de verkoop. Zie www.goudseschouwburg.nl voor meer informatie hierover.


Foto: Digitaal Dagblad