Black Gospel Nights goed voor 2500 bezoekers

mainImage
Black Gospel Nights goed voor 2500 bezoekers

De swingende Black Gospel Night-kerstconcerten in de Sint Janskerk in Gouda zijn dit jaar weer goed voor in totaal 2500 bezoekers. Daarmee zijn de drie avonden waarop de concerten worden gegeven, weer volledig uitverkocht. Dat waren ook de voorgaande edities. De ‘Black Gospel Night’  is daarmee uitgegroeid tot de grootste ­muzikale happening in de Sint Janskerk. ,,En de bezoekers komen van heinde en verre. Uit alle hoeken van Nederland. Afstand speelt geen rol. Dat is toch nauwelijks voor te stellen?", zo klinkt organisator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen enthousiast, maar ook verbaasd en verwonderd.

Het kerstevent slaat zo goed aan, dat Van den Bosch de Sint Jan ook voor de komende twee jaar al heeft geboekt. ,,We hebben tot 2020 weer de mooiste dagen voor de kerst vastgelegd. Daar kun je niet te vroeg mee zijn en aan beginnen. Eigenlijk beginnen we net na de kerst al weer met de organisatie voor het komende jaar en zijn we er de laatste weken van het jaar 24/7 mee bezig. Maar mij hoor je niet klagen. Het is fantastisch om te doen...", aldus de Bodegraver.

De organisatie maakt zich op voor inmiddels de vijfde editie van dit sfeervolle event in de prachtige ­ambiance van de monumentale Sint-Janskerk. Op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 december 2018 is de Sint-Janskerk ‘the christmas place to be’. Een schitterende kerk als sfeervolle locatie voor deze gedenkwaardige Kerst-avonden. Kaarten voor deze avonden zijn dus niet meer te krijgen. ,,We zijn drie avonden stijf uitverkocht", zo vertelden Miranda Kruithof en Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen het Gouds Dagblad vorig week al. ,,Dat is zeker ook te danken aan de in totaal 500 gasten die onze sponsors uitnodigen. En daar zitten bedrijven bij van het eerste uur. Maar we hebben dit jaar ook weer nieuwkomers. Dat zegt ook iets over het muziekspektakel..."

Black Gospel Night-kerstconcert geeft wederom kleur in de donkere dagen voor kerstmis. Na het succes van de afgelopen jaren belooft deze muzikale happening dit jaar opnieuw een waar spektakel in een winterse setting en in de prachtige entourage van de Sint Jan.  Een unieke belevenis met muzikale topacts, op een locatie waar saamhorigheid, muziek en Kerst samenkomen.


G-Roots
De gasten worden verwelkomd met vuurkorven en een glaasje Glühwein buiten bij het haardvuur, terwijl binnen het kaarslicht flakkert in een prachtige Sint Jan. Daar treedt deze avond(en) één van de beste Black Gospel koren van Nederland op: G-Roots begeleid door enkele live muzikanten. Deze professionele 15 koppige formatie zal garant staan voor een wervelende avond Black Gospel Night(s).

Heel trots is organisator Van den Bosch dat Edsilia Rombley en Steffen Morrison op woensdag en donderdag naar Gouda komen. Vrijdag staat Do en Steffen Morrison geprogrammeerd. Zij allen staan garant voor Soul, R&B en Gospel en zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. Deze prachtige stemmen, en dan nog versterkt door de akoestiek van het monumentale gebouw, belooft een bijzondere decemberavond.

Dit Gospelconcert bied de bezoekers de gelegenheid om de kerstperiode op een unieke manier in te luiden met relaties, personeel, vrienden en familie, onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke Goudse kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

Voor het complete programma per avond op de website www.blackgospelnight.nlArrangement met De Zalm
In samenwerking met Eigenwijze Evenementen biedt Brasserie - Bar De Zalm alle bezoekers de mogelijkheid om op vertoon van hun toegangskaartje voor de voorstelling van diezelfde avond bij De Zalm te dineren. En dat kan zelfs met 15% korting, mits je voor 19u30 afrekent.Je kunt reserveren voor het Gospel Night Menu bestaande uit twee, drie of vier gangen.

Reserveren voor het Gospel Night Menu of Gospelnight tafelen, dat kan hieronder ovv Gospel Night Menu.


Foto: Digitaal Dagblad