BBQ-Burgers & Bier bij Mission Impossible: Fallout

mainImage
BBQ-Burgers & Bier bij Mission Impossible: Fallout

Heerlijk! Genieten van een mooie en spannende speelfilm op een groot doek. En je daarbij ook nog te goed doen aan Burgers & Bier. Dat kan! Op de komende Mannenavond in Cinema Gouda. En het is dit keer niet zomaar een hamburger. Nee, deze zijn afkomstig en vers gebakken van de LIVE BBQ cooking van The Good Smoke Company.

Deze zomer heeft Cinema Gouda een Mannenavond gepland met dé verwachte zomerhit van 2018: Mission Impossible: Fallout. Op dinsdag 31 juli om 19u00 is de Mannenavond en in samenwerking met The Good Smoke Company is het dit keer een Burgers & Bier editie geworden.

De Mannenavond bij Cinema Gouda bevat meestal een biertje (of fris) en bitterballen voor de mannen, maar dit keer pakken ze vanwege de zomer uit met LIVE BBQ cooking van The Good Smoke Company. Zij komen met hun grill naar de bioscoop en alle bezoekers kunnen om 19u00 genieten van een sappige burger. Daarbij krijgen ze een koude beugel Grolsch (of fris). Om 20u00 uur start de film. Tickets zijn €14,50 incl. burger & bier en te reserveren via cinemagouda.nl, 0182-527773 of aan de kassa.

De film
Some missions are not a choice. Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible - Fallout. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Verder met onder andere Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown). Mission: Impossible - Fallout is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation). Zie ook www.cinemagouda.nl/mannenavond

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Gg0QRlvUmD8

Speelduur: 147 minuten

Genre: Actie

Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan, Frederick Schmidt, Vanessa Kirby, Alec Baldwin, Wes Bentley.

Regie: Christopher McQuarrie

Officiële website: www.mission-impossible.nl 

The Good Smoke Company: Passie voor de barbecue
Barbecueën is het vak dat The Good Smoke Company tot in de puntjes beheerst. Met liefde en aandacht voor de ultieme smaak en beleving. Welkom bij de barbecueprofessionals van The Good Smoke Company. ,,We zijn barbecuespecialist en totaalleverancier van barbecues en barbecue accessoires. Daarnaast geven we horeca-advies over bijvoorbeeld de inrichting en de menukaart, want veelzijdigheid is ons vak. Smoken, grillen en barbecueën wij doen het allemaal!", aldus The Good Smoke Company.

Het begint met passie voor de barbecue. Alles tot in de perfectie voorbereid. Met een estafette aan smaaksensaties als enige doel. Wauw, reageert de een, terwijl de ander de smaak sprakeloos beleeft. The Good Smoke Company maakt barbecueën geweldig. ,,Neem de nieuwste ontwikkeling op barbecuegebied: de pellet grill. Hiermee kun je je volledig concentreren op het vlees, de apparatuur doet het verdere werk. Resultaat: pure smaak van gerookt vlees. Het water loopt je in de mond'.

The Good Smoke Company belevert en adviseert de professional en de liefhebber voor ieder barbecuemoment. Wij zeggen: over smaak valt wel degelijk te twisten. Zie ook www.thegoodsmokecompany.com


Foto: Digitaal Dagblad