Bangkok City opent tweede vestiging

mainImage
Bangkok City opent tweede vestiging

Het Goudse Bangkok City opent vandaag, dinsdag 1 mei, haar tweede vestiging. Herman Schoemaker en Aree Thamtes hebben het Thais restaurant Ban-Buathong in de dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel ingepalmd en de naam Bangkok City Nieuwerkerk gegeven. Hun (stief)zoon Phoobet Thamtes en zijn echtgenote Yo zijn mede-eigenaar. Zij gaan de zaak runnen. Met Yo als chefkok.

Schoemaker en Thamtes hebben het restaurant gekocht en gaan het restaurant exploiteren onder de naam Bangkok City Nieuwerkerk. Volgens de nieuwe eigenaren wordt de keuken niet veranderd. De enige verandering is de nieuwe naam.

Volgens de nieuwssite Gouwe IJssel Nieuws hebben de oprichters van het Thaise restaurant hun zaak verkocht vanwege hun leeftijd. De keuken heeft een goede naam en kreeg zelfs de ambassadeur van Thailand te eten. Schoemaker en Thamtes hopen het succes van het restaurant in Nieuwerkerk voort te zetten. Ze zijn bekend met de populariteit van het restaurant in het dorp.

Bangkok City Gouda is het enige Thais restaurant dat aangesloten is bij euro-toques. Die vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit verwachten Schoemaker en Thamtes ook in Nieuwerkerk extra te kunnen brengen. ,,Het is aan ons om het predicaat euro-toques ook voor Nieuwerkerk te verdienen", aldus Schoemaker.

Net als de vestiging van Bangkok City in Gouda willen de Goudse ondernemers in Nieuwerkerk ook aan huis gaan bezorgen.


Foto: Digitaal Dagblad