All You Need Is Love met Sinterklaas...

mainImage
All You Need Is Love met Sinterklaas...

Heb je Sinterklaas al gevierd of doe je niet aan het surprise-maken-en-gedichten-schijven festijn? Kom dan op woensdag 5 december naar Het Heerlijk Avondje - Cinema Gouda stijl met de film All You Need Is Love.

Je krijgt bij binnenkomst een lekkere warme chocomel mét rum en slagroom en ziet vervolgens de film All You Need is Love. Na afloop kun je dan nog lekker naborrelen en krijg je van Cinema Gouda een glas wijn en borrelsnacks. Tag je vriendinnen voor dit heerlijke avondje! Maar natuurlijk mag je vriend, opa of man ook meekomen.

All You Need Is Love
Op woensdag 5 december kun je op pakjeavond naar de film All You Need Is Love. De film van het bekende TV-programma All You Need Is Love met een súpersterke cast. Je bent verzekerd van een verrassend avondje uit...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hLTnFlSQU7w

Over All You Need Is Love
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Speelduur: 104 minuten

Genre: Romantiek, Komedie

Cast: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diede.

Regie: Will Koopman, Paula van der Oest

Officiële website: www.allyouneedislovedefilm.nl


Foto: Digitaal Dagblad