All You Need Is Love is heerlijke Kerstfilm

mainImage
All You Need Is Love is heerlijke Kerstfilm

In Cinema Gouda draait de komende Kerstdagen en in de Kerstvakantie de film All You Need Is Love.

All You Need Is Love is wat je met recht mag zeggen: een heerlijke Kerstfilm. En zeker ook geschikt voor de hele familie.

Dus voor of na het Kerstdiner nog even aanschuiven in Cinema Gouda? Kijk dan even op de Cinema Gouda-agenda wanneer de film draait...

All You Need Is Love
De film van het bekende TV-programma All You Need Is Love met een súpersterke cast. Je bent verzekerd van een verrassend avondje uit...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hLTnFlSQU7w

Over All You Need Is Love
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Speelduur: 104 minuten

Genre: Romantiek, Komedie

Cast: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diede.

Regie: Will Koopman, Paula van der Oest

Officiële website: www.allyouneedislovedefilm.nl


Foto: Digitaal Dagblad