60-jarig jubileumconcert Cliff Richard live in Cinema Gouda

mainImage
60-jarig jubileumconcert Cliff Richard live in Cinema Gouda

De Ultieme Popster van Groot-Brittannië, Cliff Richard viert 60 jaar in de muziekindustrie en nodigt je uit voor zijn spectaculaire concert 60th Anniversary tour: LIVE vanuit Manchester. Beleef Cliff Richard LIVE in Cinema Gouda tijdens 60-jarig jubileumconcert op vrijdag 12 oktober!

Nederlandse Cliff Richard-fans kunnen op vrijdag 12 oktober vanaf 21u00 meegenieten van zijn 60-jarig jubileumconcert in Manchester. Een live-registratie van het concert is te zien in een aantal Nederlandse bioscopen, waaronder Cinema Gouda.

60th Anniversary Tour
103 albums, 123 hits en totaal zo’n 20 jaar in de Engelse hitlijsten later neemt Cliff je mee met zijn 60th Anniversary Tour. Met een selectie van zijn grootste hits over zes decennia, wordt dit Cliff Richard's meest boeiende, opwindende en meeslepende tournee ooit. Zijn ongelooflijke energie en passie op het podium zullen je regelrecht van je stoel blazen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring in de bioscoop!

ABC Film Distribution brengt Cliff Richard LIVE naar de Nederlandse bioscoop. Omdat Cliff Richard in zijn jubileum-toernee alleen in het Verenigd Koninkrijk op het podium te zien is, zorgt deze 100% LIVE bioscoopervaring voor een unieke beleving, dankzij haarscherp beeld en DOLBY 5.1 geluid. Een wervelende show van 150 minuten met alle Cliff Richard-hits live op het podium.

Sir Cliff Richard was nog nooit zo dichtbij!

https://www.youtube.com/watch?v=LtVO9NaZWM4

Speelduur: 150 minuten

Genre: Muziek

Cast: Cliff Richard

Officiële website: cliffincinemas.com/

Zie ook www.cinemagouda.nl/Live-Concert-Stream-Cliff-Richard


Foto: Digitaal Dagblad