Het Nederlandse medialandschap is een journalistiek platform rijker met www.albrandswaardsdagblad.nl. Het is de laatste ‘aanwinst’ binnen de online uitgeverij Digitaal Dagblad BV, waar ook www.goudsdagblad.nl onder valt. De kersverse online krant, die gisteren online ging, richt zich op nieuws en achtergronden uit en over de gebieden Poortugaal en Rhoon die samen Albrandswaard vormen.

Albrandswaardsdagblad is drie jaar terug voorafgegaan door de komst van zeven regionale titels: Barendrechts Dagblad, Ridderkerks Dagblad, Zoetermeers Dagblad, Capels Dagblad, Gouds Dagblad, Voorburgs Dagblad en Rijswijks Dagblad. In oktober 2017 sloten Dagblad010 voor Rotterdam en Dagblad070 voor Den Haag aan. Albrandswaardsdagblad is derhalve de tiende titel onder de paraplu van Digitaal Dagblad.

,,Het nieuwe journalistieke burgerplatform voor Poortugaal en Rhoon wordt gemaakt door Hans de Bruyn, een ervaren journalist met gevoel voor de twee kernen in de gemeente Albrandswaard en fijne neus voor nieuws”, aldus uitgever René Dons.

Albrandswaardsdagblad is ook te volgen via Facebook, Twitter, de dagelijkse e-paper en binnenkort eveneens met de app.

Reageer op dit artikel