Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug aan de Kerkweg 138 in Lekkerkerk is op zaterdag 30 september de schitterende locatie waar de eerste editie van Trouwbeurs ’t Groene Hart in de regio Krimpenerwaard plaatsvindt. Hier ontmoeten stellen met trouwplannen bijna 30 specialisten uit de omgeving die van hun trouwdag de mooiste dag maken.
Op het programma staan onder meer demo’s, proeverijen en presentaties van allerlei trouwproducten- en diensten. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee zijn gratis. Wie trouwplannen heeft, die doet tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart veel nieuwe en verrassende ideeën op.
Het aanbod van producten en diensten op deze beurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken bijna alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidstaarten tot trouwjurk, van trouwringen tot trouwvervoer, van trouwlocatie tot huwelijksreis, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om veel leveranciers uit Het Groene Hart te treffen met de beste producten en diensten.
Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. Naast de editie Krimpenerwaard zijn dat dit najaar Gouda (07/10) en Woerden (28/10). De edities Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Lansingerland staan voor komend voorjaar gepland.
De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen beslist interessant en inspirerend is.
Meer informatie over de trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.