Swingend Black Gospel kerstconcert in de St. Jan. Gouda krijgt wederom kleur in de donkere dagen voor kerstmis. In een winterse setting houdt Gouda City Events opnieuw een swingend  Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de St. Jan. Na het succes van de afgelopen twee jaar belooft deze muzikale happening dit jaar opnieuw een waar spektakel. Een unieke belevenis met muzikale topacts, op een locatie waar saamhorigheid, muziek en Kerst samenkomen.
Onder degenen die de facebookpagina van Gouds Dagblad afgelopen week wilden liken en delen, mochten wij twee vrijkaarten voor dit concert weggeven. De winnaars zijn Petra en Johan Catsburg.
Op donderdag 22 december krijgt de St. Jan in Gouda een winterse entourage. U wordt verwelkomd met vuurkorven en een glaasje Glühwein buiten bij het haardvuur, terwijl binnen het kaarslicht flakkert in een prachtige St. Jan. Daar treedt deze avond één van de beste Black Gospel koren van Nederland op: het Chosen Gospel Choir, bekend van diverse TV optredens  Deze professionele 20-koppige formatie zal opnieuw garant staan voor een swingende  Black Gospel Night in Gouda. Heel trots is organisator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen op de komst van Sabrina Starke naar Gouda. Zij kan met haar Soul, R&B en Gospel geluid een onuitwisbare indruk achterlaten. Haar stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft ons een bijzondere decemberavond.
Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid om de kerstvakantie op een unieke manier in te luiden met relaties, personeel, vrienden en familie, onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke Goudse kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten! 5% van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Erasmus MC Hersentumorcentrum
Kaarten zijn online te bestellen via http://www.eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2016/ of via de Primera winkels in Gouda Gildenburgh & De Markt, evenals bij de St. Jan en bij Primera Raadhuisplein in Bodegraven. Voor zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen via info@eigenwijze-evenementen.nl
Zie ook www.sintjan.com.