Jodan Boys staat volop in de belangstelling. Sinds de club de achtste finale van de KNVB-beker heeft bereikt, staat de cupfighter in de picture.
Jodan Boys zelf en heel sportminded Gouda kijken al uit naar de achtste finales van de KNVB Beker waarin de Goudse hoofdklasser uitkomt tegen eredivisionist Vitesse. Op woensdag 14 december is dat duel in het Arnhemse GelreDome.
Veel ondernemers spelen hierop in. Zoals banketbakkerij Van Dijk uit Gouda die iedere zaterdag speciale Jodan Boys-tompoezen maakt en verkoopt. Gerda en Rob van Dijk, eigenaren van banketbakkerij Van Dijk, zegden de club ook al toe voor de komende wedstrijd tegen Vitesse minimaal duizend tompoezen te maken.
Keurslager John Boere uit Haastrecht – een groot fan van Jodan Boys – wil voor iedereen die op woensdag 14 december met de bus meegaat naar Arnhem – een broodje balgehakt maken en aanbieden. Voorwaarde is wel dat trainer Dennis van den IJssel en zijn spelers de gehaktballen in zijn keuken komen draaien…
Hoe en waarmee?
En ook Sportclubpartner, partner van het Goudse Dagblad, haakt in op de komende bekerwedstrijd van Jodan Boys. Hoe en waarmee? Houd onze website www.goudsdagblad.nl en facebookpagina goed in de gaten.
Bij Sportclubpartner scoort je altijd!
Sportclubpartner is er voor sport, promotie en fan. Sportclubpartner levert promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding , sportartikelen en merchandising voor jouw sportclub of vereniging. En voor de voetbalfans ook fan-artikelen van diverse voetbalclubs.
Sportclubpartner is jouw partner in onderscheidende concepten, producten en diensten voor sportclubs, maar ook voor bedrijf, organisatie, evenement en consument.
Kortom, Sportclubpartner is jouw totaalleverancier als het om sport, promotie en de fan gaat!
SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532
Bij Sportclubpartner scoort je altijd
Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner
www.twitter.com/Sportclpartner