Jodan Boys en sportminded Gouda zijn aardig op weg de Arhemse GelreDome te vullen. Er zijn immers meer kaarten beschikbaar voor de bekerwedstrijd Vitesse-Jodan Boys, voor woensdag 14 december. De eerste 1500 kaarten die Jodan Boys in de verkoop mocht doen, waren binnen vijf uur uitverkocht. En het loopt ook nu weer storm. In principe zijn er nu genoeg kaarten voor iedereen of het GelreDome moet uitverkocht zijn. En dat is waar heel Gouda naar toe wil.
,,Jodan Boys heeft met Vitesse afgesproken dat er extra kaarten beschikbaar komen voor de wedstrijd Vitesse-Jodan Boys in de 1/8 finale voor de KNVB beker op 14 december. Kaarten zijn te bestellen via de speciale webshop: bestellen.cvvdejodanboys.nl. Het is extra bijzonder dat er dit keer geen bepaald aantal aan vast zit. Iedereen die mee wil, kan ook daadwerkelijk mee. Tot en met 5 december kan een ieder voor kaarten bij Jodan Boys terecht. Inmiddels is bekend dat er 2500 fans, sponsors en genodigden meereizen naar het GelreDome in Arnhem”, zo geeft Nathalie Koopman, perscoördinator van Jodan Boys een voorlopige tussenstand.
,,We maken er een echt Gouds feest van. Dit is immers zo’n unieke wedstrijd : een amateurclub tegen een eredivisieclub in de achtste finale van de KNVB-beker. Dat deze wedstrijd leeft onder de Goudse bevolking mag duidelijk zijn. De eerste 1.500 kaarten die Jodan Boys kon verkopen waren binnen vijf uur uitverkocht. Nu gaat het weer snel. Met nog eens 200 sponsoren erbij betekent dit dat er nu al een karavaan van meer dan 25 bussen richting Arnhem gaat. Prachtig!” aldus een trotse voorzitter Marco Kastelein van cvv De Jodan Boys.
Jodan Boys biedt een speciale buscombi aan voor € 30,-. Dat is inclusief busvervoer, toegangskaart wedstrijd, sjaal en een broodje bal. Jodan Boys draagt per kaart die de club verkoopt voor deze wedstrijd € 0,50 af aan de Stichting Kans tegen Kanker.

Sportclubpartner, ook partner van het Goudse Dagblad, haakt ook in op de komende bekerwedstrijd van Jodan Boys. Hoe en waar mee? Houd onze website www.goudsdagblad.nl en facebookpagina GoudsDagblad goed in de gaten.
Bij Sportclubpartner scoor je altijd!
Sportclubpartner is er voor sport, promotie en fan. Sportclubpartner levert promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding , sportartikelen en merchandising voor jouw sportclub of vereniging. En voor de voetbalfans ook fan-artikelen van diverse voetbalclubs.
Sportclubpartner is jouw partner in onderscheidende concepten, producten en diensten voor sportclubs, maar ook voor bedrijf, organisatie, evenement en consument. Kortom, Sportclubpartner is jouw totaalleverancier als het om sport, promotie en de fan gaat!
SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532
Bij Sportclubpartner scoort u altijd
Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner
www.twitter.com/Sportclpartner