Het is aftellen. Nog een paar dagen en het is zover. Woensdag 14 december om precies te zijn. Dan speelt Jodan Boys in Arnhem de bekerkraker tegen Vitesse.
Een uitdaging. Eredivisieclub Vitesse speelt immers vier klassen hoger dan hoofdklasser Jodan Boys. Maar de ploeg van Jodan Boys staat er niet alleen voor. Een karavaan van 25 bussen vertrekt woensdag 14 december van Gouda naar Arnhem voor de bekerwedstrijd Vitesse-Jodan Boys. Vol met 2600 fans (de laatste stand), sponsors en genodigden. Eenmaal aangekomen in de GelreDome zullen de Jodan Boys-fans zo veel mogelijk bij elkaar geplaatst worden. ,,Dat levert ongetwijfeld een groot zwart/oranje vak op, want bij de tickets kunnen supporters ook een speciale Jodan Boys-Vitesse sjaal bestellen”, vertelt Nathalie Koopman, perscoördinator van Jodan Boys.
Sportclubpartner, ook partner van het Gouds Dagblad, haakt in op de nu al historische wedstrijd van en voor de Goudse vereniging. Letterlijk en figuurlijk. Het Goudse bedrijf van Arjan Vink stelt zeventig gebreide warme winter mutsen met opdruk en logo van CVV De Jodan Boys ter beschikking.
Hoe kom je daarvoor in aanmerking? Door de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner te liken en te delen.
Dat deden Nel van Meeteren, Lonny Kenepa, Mark van Deest, Meta Stubbe en Dorien van der Hooft de afgelopen dagen ook. En zie daar: zij zijn de volgende winnaars  van de enige echte Jodan Boys-muts. De gelukkigen krijgen een persoonlijk bericht en een code om de mutsen af te halen bij Primera Gildenburgh, een andere partner van het Gouds Dagblad. Zoals jullie op de foto zien, zit de muts bij Marco van der Horst en zijn twee medewerksters ook als gegoten.
Voor de andere belangsstellenden: like en deel de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner en wie weet mag je binnenkort ook zo’n fraaie Jodan Boys-muts over je hoofd en oren trekken. Sportclubpartner geeft er vanavond weer dag vijf weg. Dus bezoek onze facebookpagina’s en houd onze site www.goudsdagblad.nl scherp in de gaten.
En zeg nou zelf: met sjaal en muts sta je er nog beter op en voor in de supportersbus en zeker in het supportersvak. En wat denk je: als het wat kouder is op woensdag 14 december komt deze muts je zeker van pas op de tochtige tribune. Zo ook in de komende wintermaanden, langs de lijn of elders onderweg. Voor de fans en liefhebbers is het sowieso een waanzinnig collectors-item. Er zijn er immers maar zeventig fans van Sportclubpartner die zo’n fraaie muts hebben en mogen opzetten.
 
Bij Sportclubpartner scoor je altijd!
SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532
Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner
www.twitter.com/Sportclpartner