DONK gaat verder met trainer Pieter van Zoest

mainImage
DONK gaat verder met trainer Pieter van Zoest

Het bestuur en de technische commissie van sv DONK verlengen de samenwerking met de huidige hoofdtrainer Pieter van Zoest. Dit naar tevredenheid van beide partijen. DONK en Van Zoest zijn overeengekomen dat de huidige overeenkomst met minimaal een jaar verlengd wordt tot en met seizoen 2019-2020.

De technische commissie is tevreden over de samenwerking met de Bodegraafse trainer, het prettige en open persoonlijke contact en uiteraard ook de inhoudelijke ontwikkeling die de jonge A-selectie onder zijn leiding doormaakt. ,,Zowel DONK 1 als DONK 2 presteren dit seizoen vooralsnog uitstekend, waarbij het verzorgde veldspel en het grote spelplezier opvallend zijn. In de tweede seizoenshelft gaan beide selectie-elftallen een poging wagen om promotie te bewerkstelligen", aldus Patrick Akerboom, Technisch Coördinator bij DONK.

De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Dit laatste vertaalt zich in een collectieve verlenging van de assistent-trainers (John Olsthoorn en Remco Overkamp), de keeperstrainer (Harry van de Pouw) alsmede de medische staf (Fred Klomp als sportverzorger en Dick Bouwman en Theo van Spanje als fysiotherapeuten via Fysio Visiq). Met assistent-trainer Frank van Loon praat het bestuur in januari verder. Elftalbegeleiders Frank Moons en Kees Vat hebben inmiddels ook toegezegd volgend jaar hun activiteiten te verlengen.

Akerboom: ,,Al met al een zeer positieve ontwikkeling. Een gedreven en plezierige persoonlijkheid als hoofdtrainer en een verdere begeleiding die volledig bestaat uit betrokken Donkianen met een achtergrond als selectiespeler. Geeft ons de mogelijkheid om met elkaar in alle rust en op de huidige plezierige wijze verder te blijven werken aan de ontwikkeling van het selectievoetbal binnen sv DONK. Met deze jonge talentvolle selectie en deze ambitieuze begeleiding ziet de voetbaltoekomst van sv DONK er wat ons betreft rooskleurig uit..."

 


Foto: Digitaal Dagblad