Schrijf je snel in voor Ad Astra Kaasstadtoernooi

mainImage
Schrijf je snel in voor Ad Astra Kaasstadtoernooi

Zin om te tennissen en mee te doen aan een tennistoernooi in je eigen Goudse Kaasstad? Schrijf je dan in voor het Ad Astra Kaasstadtoernooi 2018.

Het Open Toernooi wordt afgewerkt van 18 tot en met 26 augustus op het complex van Ad Astra aan de Groen van Prinsterersingel. Inschrijven is nog mogelijk tot zondag 12 augustus.Dit jaar kiest de Goudse tennisclub ervoor haar toernooi te vernoemen naar het lekkers wat onze mooie stad te bieden heeft: kaas dus... ,,Bovendien wordt onze verenigingsnaam en naam van het park benoemd in het gemeentewapen", zo verklaart toernooileider Frits Straver. Straver vormt samen met Charissa Erkens-Bruins en Monique Jorna de Open Toernooi Commissie van Ad Astra.

Tijdens de toernooiweek worden er, naast de tenniswedstrijden, op het tennispark diverse activiteiten gehouden voor het hele gezin: dagelijks heerlijk eten, feestavond met live-band, loterij, springkussen voor de kinderen, enzovoorts. Dus ook voor niet-tennissers is een bezoek aan het toernooi zeker de moeite waard.In het interview met Yvo Positivo deed Hans Bartels zijn tactiek uit de doeken: 'Hard. Alles hard. Alles hard op de vrouwen', zo liet Hans 'Bartje' Bartels weten.Het toernooi is opengesteld voor tennissers die lid zijn van de KNLTB en voor speelsterktes: 3 t/m 7, voor zowel de dubbel- als enkelspelen.

Voor tennisspelers is het dit jaar nog aantrekkelijker om mee te doen aan het Ad Astra Kaasstadtoernooi 2018 omdat dit toernooi door de KNLTB wederom is opgenomen in het Master tenniscircuit district Rotterdam. De organisatie verwacht rond de 400 tennissers die gaan strijden om meerdere titels.

Deelnemers aan Ad Astra Kaasstadtoernooi 2018 kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl of via de clubsite www.gltcadastra.nl ; inschrijving is mogelijk tot 12 augustus 2018.

En wees er snel bij: vorig jaar zijn enkele aanmelders uitgeloot omdat het aantal inschrijvingen werd overschreden.

Frontfoto: Gijs Peelen in actie op voorgaande editie van het Ad Astra Open Tennistoernooi.


Foto: Digitaal Dagblad