Het gaat er nu om spannen...

24 August 2019, 08:38 uur
Sport
mainImage
Ad Astra

Bij het Ad Astra Kaasstad Open tennistoernooi staan zaterdag de resterende partijen van de voorronden, maar vooral de halve finale-partijen op het programma.

Het gaat er dus om spannen. Van zaterdagmorgen vroeg tot vanavond laat, staat de spanning erop. Niet alleen op de bespanning van de rackets, maar zeker ook op de (gezichten van de) deelnemers aan het toernooi. En wellicht is die spanning ook af te lezen van de vele tennistoeschouwers die de afgelopen week hebben meegeleefd en hebben mee bewogen en ook de komende twee finale-dagen gespannen zullen meekijken.

De sterkere speelsters, spelers en duo’s wringen zich – soms gemakkelijk, soms moeilijk – naar de rechterkant van het schema en rangschikken zich in het verdere verloop van het toernooi. Daar zullen de sterksten elkaar treffen op de finaledagen op zaterdag en zondag. Daarbij zal het klassenverschil nog kleiner zijn. En dat staat weer garant voor nog meer boeiende en enerverende tennispartijen. Te veel om hier op te noemen. Kijk zelf maar even onder op deze pagina. En komt dat zien!

Ad Astra verwacht dat in alle categorieën spannende, mooie en leuke wedstrijden te zien zullen zijn. Zie voor het programma van vandaag hieronder:

Wedstrijdoverzicht van zaterdag 24 augustus 2019