Bert van der Kaa met RKAVV VR1 in finale HaaglandenCup

mainImage
Bert van der Kaa met RKAVV VR1 in finale HaaglandenCup

De Goudse trainer/coach Bert van der Kaa staat met zijn RKAVV damesteam zaterdag 16 juni in de finale van de HaaglandenCup.

Zaterdag neemt RKAVV VR1 om 15u00u bij VELO het in de finale van de HaaglandenCup op tegen competitiegenoot VV Lyra VR1. Lyra is dit seizoen kampioen geworden in de 2e klasse B en gaat komend seizoen acteren in de landelijke 1e klasse. De RKAVV vrouwen azen in die finale op sportieve revanche. Dat wordt dus wat….

In de competitie hebben de vrouwen van trainer Bert van der Kaa en assistent trainer Sam Moonen het twee keer moeten afleggen tegen Lyra en hebben nu alle kans op een sportieve revanche. Of dat gaat gebeuren is nu nog de vraag tegen de torenhoge favoriet Lyra. Bert van der Kaa:  ,,Toch gaan we er alles aan doen om te winnen want we hebben geen zin om drie keer te verliezen van de kampioen".

Aan de arbiter zal het niet liggen want deze zal staan onder leiding van FIFA-referee Lizzy van der Helm. Zij floot onlangs nog de bekerfinale Ajax – PSV.

De finale vindt plaats op het complex van VELO aan de Noordweg te Wateringen. Aanvang wedstrijd: 15u00.Bert van der Kaa is een bekende in de Goudse voetbalkringen, onder andere als oud-doelman van DONK. Zeker ook in het damesvoetbal. Met het eerste vrouwenteam van voetbalvereniging Olympia werd trainer/coach Van der Kaa afgelopen seizoen ongeslagen kampioen (zie foto hierboven). De Goudse vrouwen haalden drie wedstrijden voor het einde van de competitie ongeslagen de kampioenstitel binnen en promoveerden naar de tweede klasse.

 


Foto: Digitaal Dagblad