Jodan Boys laat punt door de vingers glippen

mainImage
Jodan Boys laat punt door de vingers glippen


In de tweede helft een ander Jodan Boys. De ploeg van Dennis van den IJssel ging iets anders spelen. El Idrissi maakte direct na de thee zijn opwachting hij verving Tuithof. Nu wist Jodan Boys DFS wel terug te dringen en creëerde het ook kansen. Waandels en el Idrissi leken de gelijkmaker binnen te werken, maar beide inzetten werden weer gekeerd door de goalie van DFS.

Een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd kopte Brank een hoge bal goed door naar Waandels die ditmaal niet faalde en de bal achter Veeneman schoot. Zo leek Jodan Boys loon na werken te krijgen, maar helaas wist Jodan Boys het gelijke spel niet uit het vuur te slepen. In blessuretijd verschalkte Arends doelman Straver. Alles en iedereen van DFS in de hosannastemming, voor de Gouwenaars betekenden dit een enorme deceptie. Zo dichtbij maar toch weer niks.

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys in eigen huis tegen Capelle. Dan zal de Goudse ploeg er alles aan moeten doen om de drie punten aan de Sportlaan te houden.

Opstelling Jodan Boys: Straver, Verkaik, Heerkens (’58 el Kandoussi), Veerman, Verbond, Brank, Waandels, Huntink, Vrolijk (66’Oranje), Bellahcen, Tuithof (’46 el Idrissi).


| Foto: Digitaal Dagblad