‘Ongelofelijk hoe het plan voor de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis gedragen wordt’, zo reageert de organisatie van de Goudse IJsbaan op het zelf naar buiten gebrachte nieuws dat volgend jaar de ijsbaan rondom het Goudse stadhuis loopt.
Trots kondigde Remko van der Hammen bij de feestelijke opening van Goudse IJsbaan aan dat de grote droom die hij en zijn partners al lang koesteren werkelijkheid gaat worden. Volgend jaar komt er een Goudse IJsbaan rondom het Oude Stadhuys. Een unieke plek voor jong en oud, van beginnend schaatser tot prof, maar ook voor toeschouwers.
De eerste sponsors van het unicum hebben zich inmiddels ook gemeld: ,,Primera Gildenburgh, Caredent, Swart Schoenen, Bunnik Services, Thijs van Loon Meubelen, Nobello Betonlook dragen het idee ook een warm hart toe en hebben vast boarding en/of vlaggen besteld voor langs de ijsbaan. Ook Rep 26 Tweewielers​, Boomboxx Store​, Het Vaantje Reeuwijk​, Het Reeuwijks Wijnhuis​, Pesa Management B.V. en Grendel Montage hebben inmiddels boarding voor de ijsbaan rondom het stadhuis in 2017 toegezegd!”, zo laat de Goudse IJsbaan weten.
,,En ook particuliere Gouwenaars lopen warm voor het initiatief: er is al 30 symbolische vierkante meter ijs gelegd. Die prachtige baan gaat er komen met jullie hulp! Samen maken we het ROND!”, verzekert de organisatie.
Verzeker jezelf ook vast van deze unieke exposure. Kijk op http://bit.ly/2izYkPH of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

It giet oan: volgend jaar loopt ijsbaan rondom Gouds stadhuis