Brasserie Copper op de Markt in Gouda gaat begin januari open. Maar de eigenaren Nathalie, Jill en Ron Lugthart gunnen ons alvast een kijkje in de nieuwe horecagelegenheid. Het voormalige Samen werd volledig gestript en onderging een metamorfose. Dit is het prachtige eindresultaat.
Onlangs maakte Brasserie Copper ook bekend te gaan werken met een Josper. Een Josper is een combinatie van een grill en oven in één apparaat wat uitsluitend op houtskool werkt. Uniek in Nederland en afkomstig uit Barcelona. ,,Vlees, vis, groente, fruit; alles voedingsmiddelen kunnen we op een Josper roosteren. Het geeft een unieke smaak en de producten behouden hun sappigheid. Tijdens het roosteren worden er temperaturen tussen de 300º en 350º graden bereikt. Wij hebben alvast voorgeproefd en het is top!”, aldus Nathalie, Jill en Ron Lugthart, de eigenaars van het nieuwe restaurant op de Markt.
Lugthart is bekend van voorheen Cheers en is de huidige eigenaar van Lobbes en Woodies aan de Zeugstraat.
Team van Brasserie Copper
Het team van Brasserie Copper is bijna compleet. Toch is Copper nog hard op zoek naar mannen en/of vrouwen die het team willen versterken. Lugthart: ,,Wij zoeken enthousiaste medewerkers met een hart voor de horeca. Dat betekent dat je flexibel bent en een echte teamplayer. Een nieuw op te starten bedrijf is voor iedereen een uitdaging, ongeacht je ervaring. Brasserie Copper staat voor eenvoud en kwaliteit en dat zoeken wij ook in onze medewerkers.”
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@brasseriecopper.nl inclusief je cv, een pasfoto en een korte motivatie.

Familie Lugthart begint Brasserie Copper