De allereerste SingleBios in Cinema Gouda was op zondag 18 december. De deelnemers waren razend enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. ,,Ik wilde al zo lang naar de nieuwe bioscoop, maar wilde niet alleen en nu kon het!”, aldus een van de deelnemers. Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg breiden dit initiatief dan ook uit met meerdere voorstellingen.
De drempel om in je eentje naar de film en/of theater te gaan, kan voor een single als te hoog ervaren worden en is bovendien niet gezellig. Daarom hebben Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg de handschoen opgepakt en starten zij gezamenlijk de ‘SingleBios’ en ‘SingleTheater’. Zo kunnen singles uit Gouda en omgeving samen met andere singles genieten van mooie voorstellingen.
Bij alle voorstellingen wordt in de foyer van Cinema Gouda of De Goudse Schouwburg een tafel gereserveerd voor de singles. Hier kunnen zij elkaar voor aanvang ontmoeten en in de pauze (indien van toepassing) en achteraf samenkomen. De eerstkomende voorstellingen zijn:
SingleTheater in De Goudse Schouwburg
Do. 19-01-2017, 14u30 uur: Sjaak Bral – De Moord op Blonde Dolly
Tickets: € 21,- incl. pauzedrankje. Verkrijgbaar via de kassa: 0182- 513 750 o.v.v. SingleTheater
SingleBios in Cinema Gouda:
Zo. 12-02-2017, 11u00: Verdi – The Royal Opera: Il Trovatore
Tickets: €17,50 incl. koffie / thee. Verkrijgbaar via de kassa: 0182- 52 773 o.v.v. SingleBios.
Het gehele aanbod staat op www.cinemagouda.nl en www.goudseschouwburg.nl