Kees van der Staaij komt op donderdagavond 15 december tussen 20 en 21u00 zijn boeken signeren bij Boekhandel Smit aan de Korte Tiendeweg in Gouda. Iedereen is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Het boek ‘Goede gesprekken’ werd gepresenteerd op 24 november en is inmiddels al toe aan een derde druk.
SGP-fractieleider Kees van der Staaij stond in de voorbije jaren in de frontlinie van de Haagse politiek. In ‘Goede gesprekken’ doet hij verslag van tien ontmoetingen met mensen die ieder op zijn of haar eigen manier indruk op hem hebben gemaakt.
Zoals opperrabbijn Jacobs. Wat betekent een wekelijkse rustdag voor hem en wat doet het steeds feller wordende antisemitisme met de joodse gemeenschap? Of relatietherapeut Grethe van Duijn, over het versterken van liefde en trouw in relaties en het effect daarvan op kinderen en de samenleving. En waarom noemt cabaretier Claudia de Breij zich een kind van de christelijke traditie? Maar hij spreekt ook met zijn vader, over zijn opvoeding en welk stempel die op zijn leven drukte. Kees van der Staaij: ,,Mijn vader stond letterlijk en figuurlijk aan de wieg van mijn leven.”