Ruimbaan Uitzendbureau is vrijdag verhuisd van de Blekerssingel naar een groter pand aan het Stationsplein 1 in Gouda. Dit pand ligt tegenover het trein- en busstation van Gouda.
Ruimbaan Uitzendbureau kreeg er ten opzichte van haar vorige onderkomen, vele vierkante meters en comfort bij. Al met al meer en ruime ruimte voor Ruimbaan Uitzendbureau.
In de opmaat naar de grote stap en de verhuizing, werkte Ruimbaan Uitzendbureau de afgelopen weken hard aan de nieuwe winkel. Met name aan de inrichting van het nieuwe prachtige en beeldbepalende pand onder de vleugels van De Goudse Verzekeringen. Dit in samenwerking met haar partners Woondecor Gouda, MD Service Elektra, Tamse Interieurbouw, Van Dijk Aannemers en Hoogendoorn Installatiebureau.
Het is mooi en groots geworden, zo op het eerste gezicht te zien. Kijk maar eens naar de foto’s.

Riumbaan Uitzendbureau nodigt een ieder van harte uit om het nieuwe pand en de nieuwe inrichting van dichtbij en binnen te komen bekijken.
,,Wij helpen u hier graag aan een nieuwe baan of nieuw personeel”, aldus Marieke Kreuzen, directeur van Ruimbaan Uitzendbureau.