Ruben van der Sluiszen is de winnaar van de super gave, snelle en glimmende actie van Cinema Gouda en autodealer Van Der Linden Groep. Door een bericht te liken en zijn vriendin te taggen, rijdt Ruben de komende week gratis met een Hyundai Kona onder zijn kont Gouda en de wijde omgeving rond.

En dat weekje gratis autorijden in de Hyundai Kona kwam Ruben zeer goed uit. ,,Ik ben net afgestudeerd Commerciële Economie en nu druk op zoek naar een baan. Ik heb mijn huidige auto net verkocht. Dus deze fraaie bolide komt goed van pas…”

,,Ik ga overigens niet voor een andere auto, maar voor een motor. Met de Hyundai Kona ga ik geen bijzondere dingen doen. Dus geen speciale reisjes of ritjes maken. Maar ik ga er vooral mee naar een aantal sollicitaties volgende week. Verder ga ik volgende week zondag een motor ophalen. Dat doe ik ook met de Hyundai Kona.”

Dan mag de vriendin van Ruben, die hij bij de actie tagde en waarmee hij graag een ritje wilde maken, terugrijden in de nieuwe Hyundai Kona…

Frontfoto: Ruben van der Sluiszen (midden) krijgt de sleutels van de nieuwe Hyundai Kona van de autoverkoper van de Van Der Linden Groep. Nina Angkotta, van de Marketing & PR van Cinema Gouda, is getuige van de overdracht.