Voor de bezoekers van Roze Zaterdag in Gouda op zaterdag 23 juni 2018, wordt er aan de Hollandse IJssel een pop-up camping gerealiseerd: De Roze Camping van GOUDasfalt.

Het hele weekeinde is het terrein van GOUDasfalt omgetoverd tot een pop-up camping voor mensen die Roze Zaterdag willen bijwonen. Het voormalige fabrieksterrein aan de Hollandse IJssel biedt dan voor een aantal dagen en nachten plaats aan circa vijftig tentjes en dertig campers of caravans.

GOUDasfalt is een bruisende stadsoever, die onderdak biedt aan onder meer een scoutingclub, een bierbrouwer, meubelmakers en een kunstenaar. Er wordt ukulele-les gegeven, er is een stadsmoestuin (Warmoezerij) in aanleg en op vrijdag worden er streekproducten verkocht. Dit voorjaar wordt er een stadsstrand aangelegd en verrijst er een strandpaviljoen.

Op deze bijzondere plek realiseren de vrijwilligers van de Stichting GOUDasfalt een gezellige pop-up Roze Camping voor bezoekers van Roze Zaterdag. De binnenstad van Gouda is vanaf GOUDasfalt makkelijk bereikbaar met het pontje GEIN, met de fiets of lopend.

Houd de websites in de gaten voor meer informatie en om te zijner tijd te kunnen reserveren: www.goudasfalt.nl en www.rozejaargouda.nl.

 

Reageer op dit artikel