Het carnaval is in Gouda op sterven na dood. Maar welke gezellige gezelschap anders dan Rowwen Hèze kan dat carnavalsfeest hier in Gouda weer nieuw leven in blazen?
Rowwen Hèze komt op donderdag 14 december naar De Goudse Schouwburg met de voorstelling ‘Drie Kier Alaaf’. Voor deze voorstelling zoekt de Limburgse band elf figuranten die de hele avond op het toneel zijn.
Het mogen mensen van de lokale toneelvereniging zijn, het mogen elf broers en zussen zijn, collega’s die zin hebben in een bijzonder uitje, leden van de motorclub, de voetbalclub, de lokale carnavalsvereniging, de vereniging van bijenhouders… Misschien het Goudse college wel, aangevuld met raadsleden… het maakt niet uit!
De elf personen vormen tijdens de voorstelling ‘De Raad van Elf’.
Heb je interesse, geef je dan op via publiciteit@goudseschouwburg.nl. Na inschrijving volgt nadere informatie! Bij meerdere inschrijvingen wordt er geloot.

Rowwen Hèze: Drie Kier Alaaf!
Rowwen Hèze en carnaval. Het begon allemaal 33 jaar geleden met het carnavaleske protestlied ‘Niks stront niks’. Het kwam op nationale tv, het feest begon en hield niet meer op.
Al snel bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval iets té. Sommige liedjes mochten op carnavalsfeesten niet meer gedraaid worden vanwege de explosieve uitwerking op het publiek. Maar die storm is gaan liggen. De muziek ging door. Hoempa en walsen, over humor, troost, honger en dorst. ,,Nu 3 x 11 jaar later weten we nog steeds heel goed waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan: Naar de klote! Maar dan in volle schoonheid. Carnaval, A laaf you!”, aldus de band…

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert, dus familie/vrienden kunnen zeker nog komen kijken!