De onafhankelijke kandidaatstellingscommissie van de PvdA Gouda heeft Rogier Tetteroo voorgedragen als lijsttrekker van de PvdA Gouda bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
De volledige kandidatenlijst wordt volgende week woensdag bekend gemaakt. In de Algemene Leden Vergadering van 18 december stelt de partij de kandidatenlijst definitief vast.
,,Vereerd. Vereerd ben ik met de beslissing van de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie mij voor te dragen als lijsttrekker van de PvdA Gouda bij de komende gemeenteraadsverkiezingen”, zo reageert Tetteroo.
,,Trots. Met trots zal ik het sociale geluid van de PvdA Gouda gaan verwoorden in de komende campagne. Samen met alle andere kandidaten gaan we pal staan voor voldoende betaalbare woningen, goede zorg, onderwijs, leefbaarheid, duurzaamheid en eerlijke voorzieningen voor zij die het minder getroffen hebben”, vertelt de huidige wethouder van Gouda.
,,Enthousiast. Vol enthousiasme, durf en passie werken we aan een sociaal en verbonden Gouda. Met elkaar. Met de stad. Met de PvdA Gouda! Ik heb er zin in…”