Van Riessen Advocaten is in 1999 gestart aan het Klein Amerika 17 in Gouda. Peter van Riessen, Patricia van Eck-Molenaar en Margreet Bos-Steenbergen hebben Van Riessen Advocaten uitgebouwd tot een kantoor dat zich kenmerkt door de combinatie van hoogwaardige juridische dienstverlening en een praktische no-nonsense aanpak.

Echter, Peter van Riessen heeft zich op 31 december 2017 geheel teruggetrokken uit de vennootschap. Dit om zich in zijn woonplaats Amsterdam zelfstandig als advocaat te vestigen. Van Riessen Advocaten B.V. heeft hij in de vertrouwde handen van Patricia van Eck en Margreet Bos achtergelaten.

Zij zetten het advocatenkantoor (dat per 1 maart 2018 de naam ‘Bos Van Eck Advocaten Mediators’ zal gaan dragen) met enthousiasme en gedrevenheid voort, samen met een betrokken team van uitstekende advocaten met verschillende specialisaties, te weten: het ondernemings- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, personen- en familierecht. De advocaten van ‘Bos Van Eck Advocaten Mediators’  worden daarbij ondersteund door gediplomeerde secretaresses.

Frontfoto: Het team van Bos Van Eck Advocaten Mediators met de afgezwaaide Peter van Riessen (vierde van rechts).

Beeldrechten: Bos Van Eck Advocaten Mediators.