In een stad is er altijd van alles te doen en te beleven. En gelukkig: in een stad gebeurt er ook ieder dag wel wat. Er is immer reuring. Zeker ook in Gouda. En dat kan positief en negatief nieuws zijn.
De Goudse binnenstad barst van de dynamiek. Zeker ook in het winkelaanbod en de horeca. Waar de ene winkel of horecagelegenheid de deuren sluit, gaan bij de andere winkel of horecagelegenheid de deuren weer open. Of voor de opening van een nieuwe winkel/vestiging of na een verhuizing. Een overzicht van de laatste stand van zaken.
In de Lange Groenendal zit een nieuwe horecazaak. Hierin zat tot voor enige maanden restaurant La Felicia, maar die moest er mee stoppen. Nu een Indiaas restaurant, het tweede in Gouda.


Waar meer dan 150 jaar het bier werd getapt, sterke verhalen werden opgehangen en moppen werden verteld, waar menig wedstrijd van het Nederlands Elftal werd bekeken en gevierd en waar fanatiek werd gepoold, daar, ja daar wil woonwinkel De Tafel van 10 een ieder vanaf 5 oktober weer inspireren op het gebied van interieur!
De Tafel van Tien gaat dus verhuizen van Sint Anthoniestraat naar de Lange Tiendeweg. ,,Er wordt nu druk geklust en we zijn er even tussenuit van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober. Ons nieuwe adres is vanaf dan Lange Tiendeweg 111 (Voorheen Café de Sport). De webshop is doorlopend open en alle bestellingen worden gewoon dagelijks uitgeleverd”, aldus Henk de Vente.


Bron en foto’s: citywatchers Karel Baarspul en Raymond Aarsman.