In het Huis van Hoop van Waddinxveen (Gouweplein) heeft eind 2016 een wensboom van Rabobank Gouwestreek gestaan. Bezoekers konden een wens voor een ander in deze boom hangen. Na afloop van de feestmaand heeft de bank enkele van de ingediende wensen in vervulling laten gaan.

Eén daarvan was het leveren van (ruim 40) fleecevesten voor de leden van het C-akkoord (= het opleidingsorkest van Concordia), zodat zij bij een optreden in de wintermaanden buiten niet in hun blouse/overhemd hoefden te staan. Afgelopen zomer zijn de vesten uitgereikt.

Een andere ingediende wens was het verzorgen van een maaltijd voor de bewoners van Huize Souburgh. Dit heeft even op zich laten wachten, omdat Souburgh dit graag wilde laten samenvallen met de opening van de recent verbouwde derde etage. Deze ‘snert’maaltijd werd dinsdagavond geserveerd.

Het bijzondere hieraan was ook dat C-akkoord tijdens deze maaltijd voor de bewoners van Souburgh als tegenprestatie kosteloos een optreden verzorgde. En dat gelijk de vernieuwde derde etage van Souburgh officieel in gebruik werd genomen. Al met al dus een hele happening die avond.

De overige wensen die de bank vanuit de boom heeft vervuld, zijn: het meemaken van een repetitie van het Residentieorkest door twee muzikanten van 16 en 17 jaar uit Waddinxveen, het leveren van een groot koffiezetapparaat voor Care for Family en voor alle kinderen van de kinderafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis een Knuffelbuddy van Knuffelbuddies uit Waddinxveen.

Beeldrechten: Ingrid de Galan-Van den Berg.

Reageer op dit artikel