Wel eens gepokerd? Online of in groepsverband? Wil je de echte spanning eens proeven en ondervinden? Kom dan op dinsdag 20 februari naar zalencentrum Le Patapouf in Gouda. Dan is Poker Series van Pokeren.nl weer te gast.

Poker Series richt zich op zowel beginnende als ervaren spelers. Er wordt niet om geld gespeeld. De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. De organisatie maakt gebruik van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

De editie van Gouda wordt voor de vierde keer in deze zaal gehouden. In 2016 en 2017 (2x) deden er telkens tussen de 90 en 110 spelers mee. De voorronde in Gouda maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De winnaar van de finale krijgt een plekje in Team Pokeren.nl.

Het vierde seizoen van de Poker Series begint zondag 4 februari met 250 spelers in Hoofddorp. Daarna volgen er voorrondes door het hele land. De grote finale is aan het einde van het jaar. Het eindtoernooi wordt waarschijnlijk net als in 2017 gehouden in het voetbalstadion van NEC in Nijmegen. Andere prominente locaties zijn de voetbalstadions van RKC Waalwijk, Willem II en FC Utrecht. Daarnaast speelt Poker Series nog bij Schouwburg Amphion in Doetinchem en de Van Der Valk Hotels in Assen, Groningen en Apeldoorn. In totaal zijn er dit jaar zo’n 50 voorrondes door het hele land.

Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich voor €12,95 inschrijven op de website van Pokeren.nl. Kaarten aan de deur kosten €15,-. Het toernooi begint om 19u30 in Zalencentrum Le Patapouf. Spelers kunnen tot 20u30 instromen. Zie ook www.pokeren.nl/pokertoernooi.

 

Reageer op dit artikel