De ruim duizend Goudse klanten van onlinesupermarkt Picnic kunnen hun boodschappen binnenkort ook op zondag thuisbezorgd krijgen.

De websuper heeft daartoe besloten na een naar eigen zeggen succesvolle proef in Utrecht, Ede en Veenendaal. Het bedrijf is de enige supermarkt in Nederland die zeven dagen per week de boodschappen gratis thuisbrengt.

Naast de steden die meededen aan de proef kunnen inwoners van Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden en Almere vanaf nu zeven dag per week de boodschappen laten bezorgen. De overige steden waar Picnic actief is volgen op korte termijn. ,,Tijdens de pilot werd al snel duidelijk dat klanten bezorging op zondag heel fijn vinden”, aldus mede-oprichter Michiel Muller. ,,Ze kunnen op die manier aan de nieuwe week beginnen met de weekboodschappen al in huis.”

Ook op zondag komt de bezorger op een vast tijdstip langs, in een tijdslot van twintig minuten. Bovendien kan de klant in de app op de minuut nauwkeurig zien waar de bezorger op dat moment is. Klanten kunnen zaterdag tot 22u00 bestellen.

De websuper schreef vorige maand de 100.000ste klant in en is inmiddels actief in veertig steden.

Laat een reactie achter