💖OPEN KAART💖

Belangrijk om te weten….
… als je hier komt eten

Zo opent Jeroen Hotze, de kersverse eigenaar van het Goudse Strandpaviljoen, zijn opmerkelijke Facebookbericht. Daarin is hij ruiterlijk eerlijk en ‘open’ over de opstartproblemen waarmee het Strandpaviljoen momenteel te maken heeft. En dan draait het met name of het runnen van de keuken, zonder kok! Lees hieronder zijn verhaal.

Dit paviljoen is tot stand gekomen vanuit de passie om mensen te laten genieten van de rust. Iets wat we met z’n allen maar weinig ervaren als ik zo om me heen kijk.

Rust en daarvan genieten zijn heel belangrijk voor hoe je je voelt.
Door de eenvoud van het paviljoen en het strand is het gemakkelijk al snel in een ontspannen toestand te raken. Zo is dit idee ooit ontstaan, vanuit die gedachte: lekker simpel.

En dat lukt. Ik zie mensen genieten en lekker chillen, en hoewel we goede WiFi hebben, wordt er maar weinig gebruik van gemaakt .Er wordt volop genoten en ontspannen. Daar word ik blij van en ook ik geniet. Ons idee van rust en vrijheid is dus goed uitgepakt.

Waar ik op dit moment helaas tegenaan loop is dat de keuken nog niet draait zoals ik zou willen. Zo’n keuken is nog een heel ding, kan ik je verklappen. Zeker zonder vaste kok valt het soms niet mee om alles goed op elkaar af te stemmen.

Simpele dingen als de volgorde van het voor- en hoofdgerecht bijvoorbeeld, en ook de verhouding prijs en portie moet nog verder worden uitgebalanceerd.

Het kan dus zijn dat je verrast wordt door onze ’onkunde‘, maar daar zijn we met z’n allen heel druk mee bezig. En we kunnen daarbij alle hulp gebruiken. Hulp in de vorm van feedback of in het aandragen van een kok. En als je durft door zelf bij te springen als je er verstand van hebt. Be my gast. 😉

Vanaf het asfalt heb ik hier op dit mooie terrein dit complete strandpaviljoen gebouwd, omdat ik er lol in had en dat heel graag wilde doen. Voor mezelf en voor iedereen die hier naartoe komt. Het was een hele klus, maar ik heb het toch gered. Het staat er en ik vind dat Gouda er leuker door is geworden.

Ik wil je vragen om begrip voor de keuken en je hulp om het hier nog mooier en fijner te maken. Ik sta overal voor open.

Op onze kaart vind je onder meer heerlijke pizza’s en salades en lekkere fingerfoods.

Je kunt alleen met PIN betalen.

Kom met mij genieten van Rederij de Vrijheid. En laten we er samen ONS strand van maken!

Dikke kus en tot ziens,

Jeroen van het Strandpaviljoen