De vierde editie van de Ondernemersprijs Midden Holland in De Goudse Schouwburg staat voor vanavond, maandag 8 januari, aanvang 18u45, bij veel ondernemers in de agenda. Tijdens het officiële programma zullen awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit de deelnemende gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas, Waddinxveen en Bodegraven Reeuwijk.

Dit jaarlijks terugkerend netwerk evenement is iedere keer weer een groot succes. Voor genomineerden is het een extra bijzondere avond. Voorafgaand aan het evenement worden zij al in het zonnetje gezet in de media en vervolgens dragen zij met trots de titel ‘genomineerd’ het gehele jaar door. Dat de genomineerden, naast het goede gevoel, er ook daadwerkelijk iets aan hebben gehad blijkt uit de reactie van Piet Vink, directeur van ETTU.

Winnaar van de titel ‘Ondernemer van het Jaar Grootzakelijk 2017’ UTTU was enorm trots op het feit dat zij uit alle bedrijven als winnaar waren gekozen: ,,Dit bewijst dat wij als ICT-dienstverlener vooruitstrevend in de markt zijn, maar daarnaast ook aandacht hebben voor onze medewerkers en maatschappelijke betrokken zijn. Voor onze medewerkers is het een erkenning en bevestiging van het harde werken en onze klanten reageerden er ook erg leuk op. Dit heeft ons dan ook veel zichtbaarheid opgeleverd in de regio, maar ook zeker daar buiten. Je staat echt in de picture. De uitreiking zelf is een perfecte gelegenheid om te netwerken en om bedrijven te leren kennen uit de regio. Als je kijkt naar de genomineerden van de afgelopen jaren dan bewijst dit wel dat de regio Midden Holland vol zit met innovatieve en vooruitstrevende bedrijven”, aldus Vink.

De genomineerden van 2018 hebben elkaar al ontmoet tijdens de intakebijeenkomst die op 13 november 2017 plaatsvond bij Stijlkamer 52. De jury maakte de afgelopen periode de keuze welke ondernemers er een award mee naar huis mogen nemen tijdens de Ondernemersprijs Midden Holland 2018.

Finale Ondernemersprijs Midden Holland
De finale is maandag 8 januari in De Goudse Schouwburg. De awards zullen worden uitgereikt in de categorieën Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk.

In de categorie Detailhandel & Horeca zijn De Zalm Horeca Groep uit GoudaOogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en Slagerij/boerderij Rietveld uit gemeente Bodegraven-Reewijk genomineerd. De MKB-categorie wordt bezet door Carapax it en Van Munster Badkamers uit Gouda en Zilvertron B.V. uit gemeente Krimpenerwaard. Excent Tandtechniek uit Gouda, Van der Loo Yachtinterieur uit Waddinxveen en LKP Plants uit gemeente Zuidplas zullen strijden om de award in de categorie Grootzakelijk.

De Ondernemersprijs Midden Holland 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door onze businesspartners: De Vries en VerburgVan Leeuwen Autocenter, Mailsucces, Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V.ABN AMRORabobankWesterhuis Notarissen, Grant Thornton Accountants, Visser & Visser Accountants-BelastingadviseursZuidplasGemeente KrimpenerwaardGemeente GoudaGemeente WaddinxveenFairtrade Gemeente Bodegraven-ReeuwijkJohn Roeland Fotografie, Voogt Assurantiën, Complex E-TechniekStijlkamer 52 en Van Riessen Advocaten.

De Goudse Schouwburg biedt vanavond het podium aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren. Naast de Award uitreiking is de OndernemersPrijs de uitgelezen plek voor ondernemers uit de gehele regio Midden Holland om te netwerken en elkaar goede zaken toe te wensen voor 2018.
Organisatie Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventmiddenholland.nl en via social media: facebook.com/opmiddenholland of twitter: @NBEnu #OPMH18. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.nbe.nu

Reageer op dit artikel