Oud top-atlete Olga Commandeur en oud-volleyballer Bas van de Goor zijn zaterdag 13 januari aanwezig bij de officiële opening van Rayer HealthCare en Rayer HealthCenter aan de Ronsseweg 7 in Gouda. 

,,We hebben een heel mooi jaar achter de rug. Om een ieder daarvoor te bedanken, houden wij op zaterdag 13 januari een nieuwjaarsreceptie en tevens de officiële opening van het HealthCenter in Gouda. Daar maken we meteen een feestelijke en speciale dag van met medewerking van Olga Commandeur en Bas van de Goor”, aldus Stephan en Anthony Rayer.

Olga Commandeur
Al zeventien jaar lang krijgt ze elke ochtend honderdduizend mensen in beweging. Als bewegen bij iemand in het bloed zit, dan is het wel bij presentatrice van Nederland in Beweging Olga Commandeur. Zij geeft presentaties en verzorgt workouts met als thema’s gezond bewegen en (top)sport in relatie tot de doelstellingen organisaties.

Bas van de Goor Foundation
Op 11 november 2003 kreeg Bas van de Goor te horen dat hij diabetes mellitus type 1 had. Een situatie die nogal wat consequenties met zich meebracht. Door de onbekendheid met de ziekte wist Bas van de Goor niet wat dat zou betekenen voor de rest van zijn leven. Eenmalige aandacht voor het onderwerp diabetes was niet voldoende. Een platform voor een sportief leven met diabetes met structurele aandacht voor sport en bewegen en diabetes zou het motto worden. De akte van oprichting van de Stichting Bas van de Goor Foundation is getekend op 19 december 2006.

Programma 13 januari
10:00 Inloop
11:00 Start workshop Olga Commandeur
12:00 Aanvang nieuwjaarsreceptie
13:00 Start Nederland in beweging masterclass
14:00 Officiële opening door Stephan Rayer
15:00 Presentatie Bas van de Goor Foundation
16:00 Afsluitende borrel

Opening Rayer HealthCenter
De actieve sporters onder ons hebben al kennis kunnen maken met het nieuwe en gespecialiseerde HealthCenter. Op 13 januari kan een ieder onder begeleiding kennis met de speciale apparatuur maken door de Rayer-vitaliteitscoaches. Daarnaast is er gedurende de dag de mogelijkheid om een vitaliteitscheck uit te laten voeren zodat je in het nieuwe jaar precies weet waar je staat! Inschrijven kan via www.iedereenvitaal.fit.

Zie ook www.rayerhealthcare.nl,  www.shockwave.nl en www.112fysio.nl