Jolanda van Dongen kookt nagenoeg al haar hele leven. Die kunst werd haar van jongs af aan met de paplepel ingegoten. De laatste achttien jaren doet Jolanda het professioneel als chef-kok en eigenaresse van en onder de naam Kookatelier Betty Blue.
Ze maakte daarmee een goede naam in Gouda en verre omstreken. Maar momenteel gaat Jolanda en Betty Blue landelijk over de tong.
Was daar deze week het interview met Jolanda door Goudse journaliste en kennis Renske Baars voor en in het AD landelijk.


Een item hoe om te gaan met kookstress, gelardeerd met een video.
Zie https://www.ad.nl/video/production/kookstress-met-deze-5-tips-is-dat-verleden-tijd~vp22561
Vanmorgen vroeg volgde Wekker-Wakker!, een Omroep Max radio-uitzending op NPO Radio5 door Manuele Kemp.
Hoor: https://www.nporadio5.nl/gemist/audio/293209/last-van-kookstress-zo-voorkom-je-het
Van het een komt dus het ander. En wie weet,  staat Jolanda binnenkort weer in de picture, op TV. Met een eigen kookshow…
,,Hahaha! Of ik in de uitzending bij Omroep MAX wil vertellen hoe je kookstress kan voorkomen. #ManuelaKemp #NPORadio5 #tochweltrotsop
Nog even en ik heb m’n eigen kookshow op televisie!”, zo grapt de Goudse.

Laat een reactie achter