Musical De Marathon wordt ook wel dé must-see van dit seizoen genoemd en deze populaire voorstelling komt vandaag en dinsdag naar Gouda!
De voorstelling van zaterdag 21 oktober is nagenoeg uitverkocht (je moet snel zijn voor de laatste kaarten), maar voor de voorstelling van dinsdag 24 oktober zijn er meer kaarten beschikbaar.
Na het succes van de film is ‘De Marathon’ nu ook te zien in het theater, met originele muziek van Thomas Acda. Vier Rotterdamse garagemonteurs sleten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als de garage waar ze werken failliet dreigt te gaan, komen ze op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer met een conditie van nul en een instelling van likmevestje…
Een ontroerende musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart, maar vooral de tong, op de juiste plek.
Er zijn dus nog kaarten! Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.goudseschouwburg.nl, telefonisch via 0182-513 750 of aan de kassa op de Boelekade.

‘Drink een paar biertjes voor de Goudse Singelloop…’