Het is vrolijk griezelen in Monkey Town Gouda vanaf maandag 23 oktober tot en met zondag 5 november. Pompoenen, vrolijke heksen, vleermuizen, spinnen en een mysterieuze man met de naam Meneer Griezel nemen het indoor speelparadijs over. Het bijbehorende Griezelhuis is maandag tot en met donderdag open van 16 tot 17u00 en op vrijdag, zaterdag en zondag ook van 13 tot 14u00.
Het Gouds Dagblad gaf een ieder de afgelopen weken de kans om als eerste en gratis het Griezelhuis in te kunnen door de Facebookpagina van het Gouds Dagblad te liken en te delen. We mogen daarvoor tien griezelige en gruwelijke kaartjes weg geven. De winnaars van deze actie zijn Rachel Zijderhand, Diana van der Wolf, Martin Vos, Karin van Beek, Denies Toorn, Janneke Blok, Mary van Bommel, Maddie Verhoef-Groenenboom, Tamara Barning en Joyce Ridderhof. Jullie worden maandagmiddag rond 15u30 opgewacht bij de entree van Monkey Town Gouda. Breng wel even je ID mee.
,,Happy Halloween wint nog steeds aan populariteit en is vooral een gezellig en griezelig familiefeest. Het past dus perfect bij ons en biedt gasten iets extra’s in de periode na de herfstvakantie, waarin wij al de Knikkerweek hebben”, aldus eigenaar Guus van Loenen. Monkey Town hecht er veel waarde aan dat het griezelfestijn voor alle leeftijden toegankelijk is. De speelhal is gedecoreerd, de horeca is lichtelijk aangepast en er zijn vrolijke Halloween-spelletjes.
Voor de stoere kinderen is er de speurtocht die ze door het Griezelhuis van Meneer Griezel stuurt. Meneer Griezel heeft zijn huis verlaten en het is aan de kinderen om uit te zoeken wat hij aan het doen is. Met een zaklamp in de hand mogen ze in het verlaten huis zoeken naar aanwijzingen. Guus van Loenen: ,,Wij willen ook wat bieden voor kinderen in de midden- en bovenbouw van de basisschool en Meneer Griezel zijn verdwijning komt ons dan ook prima uit.”
De toegang tot Monkey Town Gouda is € 7,- per kind. Toegang tot het Griezelhuis is € 1,50. ,,De toegang tot het Griezelhuis is volledig gratis voor onze Oehlie-Clubleden. Lid worden kan eventueel ter plekke om zo al gelijk te kunnen profiteren van de voordelen van het lidmaatschap”, aldus Guus van Loenen.