De Dag van de Mantelzorg wordt op maandag 13 november gehouden in de Goudse Schouwburg. Met deze dag spreekt de gemeente Gouda haar waardering en erkenning uit voor het
waardevolle werk dat haar mantelzorgers verricht.
Tijdens de dag van de mantelzorg zullen alle mantelzorgers even in het zonnetje gezet worden met een mooie voorstelling in de Schouwburg in Gouda.
Het thema van de Dag van de Mantelzorg is ‘Mantelzorg doe je samen!’.
De dag van de mantelzorg wordt gevierd op maandag 13 november waarbij theatergroep ‘De Pauwergirls’ (zie frontfoto) een spetterende voorstelling geeft. Deze vrolijke dames brengen voor elk publiek theater met een knipoog, heerlijke muziek en driestemmige zang! Je kunt luisteren naar herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak met een verrassende inval.
Wethouder Corine Dijkstra en Palet Welzijn-directeur Germien la Grand zullen de mantelzorgers een warm welkom heten en een mooi woord toespreken.
Kom je ook naar de schouwburg?
Programma
13u30: Muzikaal ontvangst met koffie/ thee in het theatercafé
14u00: Een spetterende voorstelling van de Pauwergirls in de kleine zaal
15u00: Hapje en drankje in het theatercafé
16u30: Einde
Aanmelden
Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Mantelzorgcentraal kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar gouda@mantelzorgcentraal.nl of door te bellen naar 088 0234 225.
Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden.