Na alle kerstdrukte kunnen de mannen woensdagavond 28 december even bijkomen tijdens een stoere avond uit bij de winterse Mannenavond in Cinema Gouda. Onder het genot van een biertje en bitterballen kunnen ze als allereerste de spannende thriller Brimstone zien. Geregisseerd door Martin Koolhoven (Oorlogswinter) met onder andere Carice van Houten en Dakota Fanning.
Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt. Met Guy Pearce, Kit Harington, Dakota Fanning, Emilia Jones, Carice van Houten en geregisseerd door de Nederlandse Martin Koolhoven.
De film begint om 20u00. Tickets zijn slechts € 10,00 incl. een fles Grolsch en bitterballen. Het kopen van tickets kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.