Het is weer zover: Girls Night!

Gezellig met je vriendinnen naar een Girls Night van Cinema Gouda!

Tijdens een Girls Night kun je de allerleukste meidenfilms in de voorpremière zien! Inclusief een (alcoholvrij) welkomstdrankje en een leuke goodiebag!

Komende vrijdag 20 april is de eerstkomende Girls Night met de romantische dramafilm Midnight Sun.

En Maartje Broer, gefeliciteerd! Jij mag er met je vriendin Shireen Hoondert gratis naar toe. Dit op uitnodiging van Cinema Gouda en Gouds Dagblad.

Maartje reageerde net als vele anderen op onze facebookactie waarbij we onze lezers vroegen: Met wie wil jij als eerste genieten van deze film? Tag diegene, like dit bericht en onze facebookpagina en maak kans op twee gratis tickets! 

Maartje deed dit en liet weten: ‘Ik zou heel graag met Shireen Hoondert naar de film gaan 🎥🎞😍 gezellig avondje uit!’

Veel plezier Maartje en Shireen en andere bezoekers aan de Girls Night en Midnigt Sun

Programma:
Inloop vanaf 18u45
19u15 start film

Over Midnight Sun
De 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.

Zie ook www.cinemagouda.nl/Girls Night Midnight Sun