Het is bijna zover! De Parallelstructuur A12 is bijna klaar en gaat binnenkort open voor verkeer.  De provincie nodigt een ieder uit om de nieuwe N451 (extra Gouwekruising) en de N457 (Moordrechtboog) te verkennen op zaterdag 17 december van 13-16u00.
De Parallelstructuur wordt binnenkort opgeleverd door bouwbedrijf Heijmans aan de opdrachtgever voor de aanleg, de provincie Zuid-Holland. Voor het autoverkeer voor het einde van het jaar bezit neemt van de nieuwe wegen, wil de provincie het publiek een kijkje laten nemen.
De verkenning start op de nieuwe N451. De ingang bevindt zich langs de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen, ter hoogte van bedrijventerrein Coenecoop. Daar is ook parkeergelegenheid.
Je kunt de weg op de fiets, lopend of op skeelers verkennen. Met behulp van een puzzeltocht op de route tussen de Amaliabrug en de onderdoorgang met de A12 kom je meer te weten over de Parallelstructuur A12 (N451 en N457). Ook zijn er deskundigen die uitleg kunnen geven over het project. Verder staan er winterse warme versnaperingen klaar langs de route.

Amaliabrug test 1,2,3…

Uitbreiding wegennetwerk rond Gouda eind dit jaar klaar

De Amaliabrug doet het!

Nieuwe brug over de Gouwe heet Amaliabrug