Maurice van Kersbergen in The Voice Of Holland

5 January 2021, 19:30 uur
Lokaal

De 18-jarige vocalist en pianist Maurice van Kersbergen uit Stolwijk is een van de deelnemers van de Blind Auditions van The Voice Of Holland. Het optreden van Maurice is te zien en te horen op vrijdagavond 8 januari tijdens The Voice of Holland.

Maurice is gastheer bij Swing in Gouda en speelt en deed zijn eerste podiumervaringen op in de jazzband Swing Twice, geformeerd door zijn ouders Caroline van Sluis en Marcel van Kersbergen, beiden afkomstig uit Gouda. De laatste maakte begin deze week het mooie nieuws bekend: "Eindelijk mag het dan bekend gemaakt worden. Maurice doet mee met The Voice Of Holland. Vrijdag 8 januari is zijn Blind Audition op RTL4 te zien."

‘Team Maurice’ (zie foto hierboven) mocht in Hilversum de opnames van de Blind Auditions van The Voice Of Holland bijwonen. "Mooie ervaring en natuurlijk spannend of Maurice een plek in een van de teams zou weten te bemachtigen. Vrijdagavond (8 januari) kan iedereen op RTL4 zelf zien of dat gelukt is", zo laat Marcel weten.

Maurice heeft het niet van een vreemde. Zijn vader Marcel van Kesbergen is bandleider en drummer van Swing Twice, waarbij zijn moeder Caroline van Sluis de zangeres is. Swing Twice trad voor de corona-periode regelmatig op in de Goudse Swing.