mainImage

Jodan Boys blij met nieuwe aanwinst Mike Verhagen (Sportlust’46)

28 januari 2022, 21:00 uur
Lokaal, Sport

Stichting Topvoetbal van de voetbalvereniging Jodan Boys is blij dat ze Mike Verhagen (28) voor volgend seizoen heeft weten vast te leggen. De linksbenige verdediger komt al sinds zijn zevende uit voor Sportlust’46. Hij doorliep de jeugd en stroomde door naar het eerste elftal, waar hij jaren aanvoerder was. De afgelopen seizoenen kwam Verhagen mede door een blessure en de coronaperikelen steeds minder aan spelen toe. Dit seizoen is de Woerdenaar gelukkig weer topfit.

Goed gevoel
Jodan Boys had Verhagen al op de radar staan en de eerste gesprekken vonden rond de jaarwisseling plaats. Na het wegvallen van Vlatko Lazic kwam alles in een stroomversnelling. "We zijn blij dat Mike uiteindelijk voor Jodan Boys heeft gekozen, want we verwachten dat Mike met zijn ervaring en mentaliteit uitstekend bij onze club past", aldus Mitchel Heerkens.

Verhagen kijkt ook terug op goede gesprekken met de Stichting Topvoetbal en oud-klasgenoot Erik van Zoest, volgend seizoen hoofdtrainer van Jodan Boys. "De ambitie van de club en de mogelijkheid om op een mooi niveau te spelen hebben de doorslag gegeven. Ik kijk uit naar een succesvol en een gezellig seizoen bij Jodan Boys", laat Verhagen weten.

Jodan Boys wenst Verhagen nog heel veel succes het komende half jaar bij Sportlust’46. Na Maarten Cieremans en Martijn Jansen heeft Jodan Boys weer een goede verdediger uit Woerden in haar clubkleuren.

Seizoen 2022-2023

Komt: Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Kevin Quint, Viktor Timmens (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi