Stephen Hobbs en Maurice Camfferman van de horeca 'Buiten eten en Drinken' aan de Oosthaven in Gouda stoppen er na vijf jaar mee en geven het stokje over aan Jaap Noorlag en Joe Liem. Zaterdag 29 juni is de laatste dag dat ze geopend zijn. Van 2014 - 2019 heette deze horecagelegenheid 'Bij Ons'.
''Wij nemen jullie graag mee, 5 jaar terug de tijd in. Na 10 mooie jaren van restaurant Bij ons werd op 1 mei 2019 Buiten eten en drinken toegevoegd aan onze ondernemingen. Een mijlpaal, de handjes begonnen te kriebelen en de breinen begonnen te kraken want het was een pand vol potentie. Vol enthousiasme zijn wij te werk gegaan, en hebben, al zeggen wij het zelf, iets heel moois neergezet. Maar ook tegenslagen kwamen op ons pad, Corona kwam om de hoek kijken kort na opening. Dit resulteerde, net zoals in de rest van de horeca, in personeelstekort. Dit heeft ons toch op een manier weerhouden, onze ideeën en plannen kwamen niet altijd tot uitvoering. Wij hebben het restaurant niet altijd de aandacht kunnen geven die we vonden dat het nodig had. We hebben daarentegen wel veel neergezet waar we al heel trots op zijn. Een prachtig team, lekker eten, en een ambience waar wij veel positieve geluiden over terughoren. Lieve en gezellige gasten die komen eten, waar wij dankbaar voor zijn. Toch zijn wij aangekomen bij een punt van voldoening, onze tijd bij Buiten eten en drinken zit er op. Het is tijd voor iets nieuws, en dus met trots dragen wij het restaurant over aan bekenden van ons'', aldus Stephen Hobbs en Maurice Camfferman op de Facebookpagina.