Wegens een auto-ongeluk kon Lex Jasper vijftien jaar lang geen muziek meer maken. Maar de internationaal bekende jazzpianist, dirigent, componist en arrangeur is niet in de vergetelheid geraakt. Hij is terug en op vrijdag 15 september komt hij naar De Goudse Schouwburg!
Samen met bassist Edwin Corzilius en drummer Frits Landesbergen speelt hij als vanouds. De eerste paar kleine concerten in het Groningse waren meteen uitverkocht en een groot succes. Een geweldige nieuwe cd volgde en nu is het tijd voor een mooi groot concert in De Goudse Schouwburg.
Om het feest compleet te maken heeft Lex vier van zijn favoriete zangeressen uitgenodigd: Elaine Delmar (GB), Marjorie Barnes (USA), Francesca Tandoi (ITA) en als speciale gast Greetje Kauffeld. Zij zit al 60 jaar in het vak en is still going strong.
Alleen in Gouda en Groningen te zien, dus niet te missen voor de jazzliefhebber. Er zijn nog mooie plaatsen beschikbaar!
Kaarten reserveren
Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.goudseschouwburg.nl, telefonisch via 0182-513 750 of aan de kassa op de Boelekade.

Op de frontfoto: Elaine Delmar (GB), Marjorie Barnes (USA), Francesca Tandoi (ITA).

Laat een reactie achter